Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

Arriba la 10a edició de Sopars sota els Focs

Avatar photo

L’esdeveniment organitzat per l’Associació de Restaurants de la Part Alta tindrà lloc al Passeig de les Palmeres amb plats a un preu de 6 euros

Imatge dels propietaris dels restaurants que participaran en els Sopars sota els Focs. Foto: Cedida

Assolir la 10a edició d’un esdeveniment es pot considerar per si mateix tot un èxit. I és que aquest   any,   Sopars   sota   els   Focs   compleix   una   dècada   consolidant-se   com   un   dels esdeveniments que dona el tret de sortida a l’estiu a Tarragona. Inseparable ja del Concurs de Focs Artificials, aquest acte enogastronòmic ubicat al Passeig de les Palmeres s’ha convertit sens dubte en sinònim d’estiu i gastronomia. Marcat per un clar caràcter mediterrani, es tracta d’una realitat impulsada per l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA). Aquest any, comptarà amb la participació dels restaurants d’ARPA El Llagut, Racó de l’Abat, Filosofia i l’Alvocat als que s’hi sumaran els restaurants convidats La Andaluza de la Part Alta i Maritime d’Altafulla.

El tret de sortida serà el dimecres 3 de juliol i l’esdeveniment s’allargarà durant tot el Concurs de Focs Artificials finalitzant el dissabte 7 de juliol. Cada vespre, a partir de les 20h de la tarda, els   assistents   podran   gaudir   d’una   àmplia   gastronomia   amb   més   de   30  plats   que   inclouen propostes aptes per a celíacs, vegans i opcions infantils. Arrossos mariners, tàrtar de salmó, broqueta   de   pollastre   amb   patates   braves,   empanades   veganes   o   gulash   de   vedella   amb polenta són només algunes dels plats que es podran tastar durant els 4 dies de l’esdeveniment a un preu de 6€ el plat i 5€ les postres.

Segons explica Julio Rebenaque, president d’ARPA i propietari del restaurant Racó de l’Abat, “l’experiència i recorregut d’aquests darrers 9 anys ens ha permés perfeccionar els Sopars sota els Focs  i millorar edició rere edició.  Ramón Martí, d’El Llagut destaca que “aquest any apostem més que mai per  la sostenibilitat a través dels materials utilitzats. Ens estrenem a  Sopars sota els Focs    amb gots reutilitzables i copes de vidre.”

Santiago Scarltritti, que participarà a Sopars sota els Focs per partida doble amb els restaurants Filosofia   i   el   vegà   l’Alvocat,   destaca   “la   variada   proposta   gastronòmica   d’enguany,   on   les opcions veganes, sense gluten i aquelles que tenen en compte les intoleràncies alimentàries i els al·lèrgens. Som conscients de que Sopars sota els Focs compta amb un públic molt ampli amb gustos molt diversos al que volem donar resposta.” Els vins i cava del territori tindran també un paper protagonista compartit amb la gastronomia i els amants de la cervesa podran triar entre més de 8 referències a la barra especial d’Estrella  Damm. Aquells que ho desitgin també podran prendre un còctel i gaudir de les sessions de Dj’s que acompanyaran totes les nits de Sopars sota els Focs.

Els tiquets de degustació tant per la beguda com el menjar es posaran a la venda al Passeig de les Palmeres el mateix dia 3 de juliol a partir de les 19.30h. i l’espai comptarà amb un menjador amb capacitat per prop de 900 persones.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El conseller Calvet anuncia un acord per al desviament de vehicles pesants entre Montblanc i Lleida

Notícia següent

Els afectats pel foc alerten de les pèrdues i fan una crida per aconseguir ajuts

Notícies relacionades