Arriba el Gastrodelirium a Tarragona, platillo més copa per 5€

Imatge de la presentació del Gastrodelirium. Mauri.

El proper 12 de març s’engega a Tarragona el Gastrodelirium, un nova ruta gastronòmica. S’allargarà durant un any, i cada setmana els restaurants oferiran un platillo diferent. Les tapes, que equivalen a una mitja ració, aniran marinades amb un vi blanc, negre, rosat o un cava de les bodegues de Gleva States, i tindran un preu de 5€.

La consellera de Turisme, Laura Castel, ha destacat que “amb aquest projecte volem que pugi el nivell gastronòmic de la ciutat” i que “la gent comenci el cap de setmana els dijous, que surti més”.

Els comerços donaran als clients un passaport, a través del qual podran marcar els establiments als que han anat, i quan ho completin rebran una ampolla de cava i podran participar en un sorteig d’un passaport VIP. Els participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats es podran consultar als perfils de Facebook i Instagram (@gastrodelirium). 

Els restaurants que formen part del Gastrodelirium són Sentits, Restaurant La Petita, María Castaña, Cócula, Alta Taverna Solric, La Morada, Casa Balcells, Bar Negresco, Raffa Gelati, Bocois Bar, Seasons, Testo, El Taradet i Arlemar.