Arrenca la ruta Tàrraco Tapes

Del 19 d’abril a l’1 de maig 46 establiments presenten les seves creacions gastronòmiques

Aquest migdia ha arrencat la ruta gastronòmica Tàrraco Tapes. Enguany, del 19 d’abril a l’1 de maig,  hi participen 46 establiments que oferiran 37 platets diferents i 9 menús de tapes variades. Aquestes creacions gastronòmiques es poden gaudir en dues modalitats: tapa i quinto o canya Estrella Damm a un preu únic de 2,50€, o bé menú de tapes acompanyat de dues Estrella Damm de 33 cl.

Amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, s’han pogut degustar dues de les tapes que formen part d’aquesta ruta. En primer lloc, al Capuccino de la Plaça de la Font s’ha pogut degustar la Cassoleta de botifarró amb ceba caramel·litzada. Aquesta tapa consisteix en una cassoleta de pa amb botifarró de ceba, ceba caramel·litzada i tomàquets secs.

En segon lloc, s’ha visitat el participant número 28, el restaurant Oliveta’s situat a la Rambla Nova . En aquest segon establiment s’ha degustat l’Oliveta’s de cap a peus. Es tracta d’una explosió de cap i pota de vedella en forma de bomba.

Des d’avui fins al primer de maig tothom pot assaborir aquests petits plaers gastronòmics. A més, qui participi en el concurs de la millor tapa podrà guanyar un sopar per a dues persones en un restaurant amb estrella Michelin. L’establiment guanyador participarà en el concurs de la Tapa de l’any 2018.