Aquest diumenge s’acaba la tercera edició del Cinema en família

L'activitat tornarà al febrer del 2019 amb noves i interessants propostes audiovisuals pensades per a tots els públics

0
245

L’Auditori de la Diputació de Tarragona (C. de Pere Martell 2) acollirà aquest diumenge 2 de desembre a les 16.30 h la darrera pel·lícula del Cicle Cinema en família. Organitzada per la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t aquesta tercera edició de l’activitat ha portat a l’Auditori més de 500 espectadors des del mes d’octubre fins al mes de desembre del 2018. Està previst que al mes de febrer del 2019 es programi una nova edició del cicle.

El Nadal del Senyor Branquilló i l’Escombra Voladora (Stick Man) dirigida per Jeroen Jaspaert i Daniel Snaddon ha estat el film escollit per cloure el cicle, Premi Cristal al Festival d’Annecy a la millor producció televisiva. La projecció tindrà lloc a les 16.30 h i les entrades es podran adquirir al mateix auditori mitja hora abans de la sessió, tindran un cost de 5 € i per la compra de més d’una entrada s’aplicarà un descompte de 2×1.

El Cinema en Família de la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t és una aposta pel cinema familiar de qualitat, una activitat lúdica i cultural que té com a objectiu dotar la ciutat de Tarragona d’una programació de cinema pensada per a tots els públics. En aquesta tercera edició s’han projectat un total de 7 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica. Aquesta activitat tornarà al febrer del 2019 amb noves i interessants propostes audiovisuals pensades per a tots els públics.

FER UN COMENTARI