Apareixen pintades a la façana del restaurant on Vox farà un acte demà

La formació de Vox ha denunciat a través de les xarxes socials l’aparició de pintades contraries al partit al restaurant de Bonavista on la formació té previst celebrar un acte demà dissabte, 17 de novembre. En les pintades apareix una persona llençant les sigles de Vox a una paperera.

La celebració de les jornades tècniques del partit ultradretà han creat molta polèmica a les xarxes socials. L’acte ha canviat de localització dos cops fins a programar-se al Bar-Restaurante Braseria Cabrera de Bonavista.

Vox Tres Cantos ha denunciat els fets, ja que el seu coordinador Nacho Méndez és un dels que impartirà les activitats de les jornades, juntament amb Fernando Paz. Des del grup han assegurat «No ens pararan».

Per demà s’ha convocat una concentració de rebuig contra l’acte de la formació política, a les 9.15 hores, amb el lema «A Bonavista no sou benvinguts!». La convocatòria de la manifestació no està firmada per cap entitat o partit, tot i que els CDR del territori i d’altres partits s’han fet ressò a les xarxes socials.