Agustí Pouget és coronat nou Rei Carnestoltes del Carnaval 2019 de Tarragona

Fotografia extreta del web https://tgnbarridelport.blogspot.com/2018/11/agusti-pouget-nou-rei-carnestoltes-carnaval-2019-tarragona-escola-de-ball-nou-ritme-del-barri-del-port.html
La ciutat de Tarragona ja té Rei Carnestoltes i Reina Concubina per Carnaval 2019. Les comparses guanyadores de la passada edició, l’Escola de Ball Nou Ritme i Cromàtic Fusion, han decidit aquest diumenge qui ocuparà el tron aquest proper Carnaval 2019.
Pel que fa a Nou Ritme, l’escola i comparsa amb seu al carrer Reial, del Barri del Port, ja havia proclamat el passat cap de setmana a Agustí Pouget com a nou Rei Carnestoltes en el transcurs del tradicional Concurs de Playbacks que organitza cada any l’escola en aquestes dates.
Pouget ja havia quedat com a segon candidat a Rei fa dos anys quan l’escola va erigir finalment a Rafael Franco. Al final, ara Pouget ho ha aconseguit i n’agafarà el relleu per aquesta edició.
El director de l’Escola, Marc Pedraza, dedicava unes paraules a Pouget a través de les xarxes socials, agraint el seu suport, entrega i confiança. Ha afirmat també que Pouget “és l’únic rei honorífic que Nou Ritme podia tenir” i assegura que farà un bon paper perquè “tindrà grans persones al seu costat per recolzar-lo”.