AFEPASA, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Amb els convenis Premium la institució està creant tota una xarxa de sinergies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona

Laura Roigé, Presidenta de la Cambra de Tarragona, i Ignacio Pallarès, administrador i representant legal d’AFREX HOLDING -empresa Holding creada a l’any 2001 i que és la propietària d’AFEPASA- han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual AFEPASA farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina.

AFEPASA és una empresa familiar fundada l’any 1893 a Tarragona. Especialitzada en la producció i distribució de sofre, ofereix respostes integrals al sector agrícola amb solucions sostenibles, la qual cosa li ha permès ser líder en el mercat nacional i a exportar a prop de 75 països d’arreu del món. AFEPASA, a més, celebra el seu 125 aniversari amb nous projectes d’ampliació de la planta per tal de donar una resposta més eficient al creixement que està experimentant tant al mercat nacional com a l’internacional.

Els convenis Premium, una xarxa de sinergies

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria.