Abastiment d’aigua a les diades castelleres i a les festes majors

605

Les diades castelleres i les festes majors tarragonines comptaran amb un punt d’hidratació amb l’aigua instal·lat per l’l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa). El punt d’hidratació és una estructura amb 8 aixetes per dotar d’aigua a tothom que ho necessiti de manera gratuïta. L’estructura estarà instal·lada, segons els dies, a la Plaça de les Cols, a la Plaça de la Font i a la Tàrraco Arena Plaça.

Els esdeveniments on l’estructura es podrà utilitzar seran la diada de Sant Magí, la de Santa Tecla, la del primer diumenge de festes (16 de setembre) i el XXVII Concurs de Castells. “L’objectiu és contribuir a la sostenibilitat per eliminar els residus al carrer” durant els actes on hi ha concentració de gent al carrer, ha explicat Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i president d’Ematsa. I ha afegit: “És una iniciativa que se suma a altres com la del Respecta’m”.

Per la seva banda, Daniel Milan, director-gerent d’Ematsa, ha aprofitat per destacar la qualitat de l’aigua de l’aixeta i per posar de manifest unes xifres per “ajudar a conscienciar a la població del consum d’aigua”. El director-gerent ha manifestat que “l’aigua de l’aixeta és entre 500 i 1000 vegades més barata que l’aigua embotellada i l’impacte mediambiental és entre 500 vegades menor”.

Ubicació i horaris de l’estructura
-Jornada Castellera St. Magí (19 d’agost): Plaça de les Cols de 11 a 16h.
-Diada Castellera 1r diumenge de festes Santa Tecla (16 de setembre): Plaça de la Font de 11 a 16h.
-Diada Castellera de Sta. Tecla (23 de setembre): Plaça de la Font de 11 a 16h.
-Concurs de Castells (6 i 7 d’octubre): Tàrraco Arena Plaça (TAP) de 11h a 20h.

 

FER UN COMENTARI