La 28a Bicicletada obre el termini d’inscripcions

Els interessats poden registrar-se a les seus del Patronat d’Esports i a Carrefour Tarragona, i també de manera electrònica a www.labicicletada.cat

El cap de setmana del 12 i 13 de maig, els habitants i visitants de Tarragona gaudiran amb dues de les activitats populars més consolidades i multitudinàries del territori, com són l’Exhibició Aèria i la Bicicletada popular de Tarragona, respectivament.

Pel que fa a la cita ciclista per excel·lència, que enguany arriba a la seva 28a edició, tot està a punt perquè demà divendres doni inici el període d’inscripcions. Els interessats a participar-hi podran aconseguir el seu dorsal a través de dues vies:
De manera presencial, a Carrefour Tarragona i a qualsevol de les seus del Patronat Municipal d’Esports: Bonavista, Riuclar, Campclar, Part Baixa i Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador. Aquesta via d’inscripció estarà activa, en horari d’obertura de cada centre, fins al dissabte 12 de maig.

Per Internet, fins al divendres 11 de maig, a través de la pàgina web www.labicicletada.cat.
Aquells que optin per la inscripció electrònica rebran un correu de confirmació que hauran de mostrar, posteriorment, a qualsevol dels punts d’inscripció física per recollir el seu dorsal. Com sempre, aquest és imprescindible per tenir accés a les bosses d’avituallament, obsequis directes i el sorteig de premis que, com cada any, clourà la celebració de la Bicicletada. A més, resulta de gran ajuda en cas de requerir assistència mèdica, sempre i quan l’usuari ompli el formulari que trobarà a la part posterior del seu dorsal.

A més, tot coincidint amb la celebració de l’Exhibició Aèria la tarda del 12 de maig, també hi haurà un punt d’inscripcions a la Bicicletada ubicat al Balcó del Mediterrani. Pel que fa a l’Exhibició, patrocinada en exclusiva per Repsol i amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, aquest any veu ampliat el repertori de protagonistes. A més de l’habitual equip Bravo3 Repsol, la companyia ha potenciat la presència d’avions amb motiu de la celebració dels Jocs Mediterranis, per la qual cosa també volaran sobre el litoral tarragoní la Patrulla Acrobàtica Jacob 52 i el pilot igualadí Alex Balcells.

Aquesta Exhibició serà, un any més, l’avantsala perfecta d’una Bicicletada popular que oferirà novament dues opcions de circuit: el popular, de 17 km, i l’infantil, de 2’4 km. La Bicicletada és possible gràcies a l’organització del Patronat Municipal d’Esports, l’Ajuntament de Tarragona i el Club Ciclista Campo Claro, amb el patrocini de Repsol, BASF i Carrefour.