15 casos de coronavirus a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona

Hospital de Santa Tecla. Foto: Cedida

Males notícies per l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, que ha viscut un increment de pacients amb coronavirus durant aquesta última setmana.

El passat dilluns, 16 de març, l’hospital només comptava amb 2 persones ingressades, infectades pel Covid-19, però ara ja en suma un total de 15. D’aquesta quinzena de persones ingressades, 8 d’elles es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i 7 aïllades en habitacions de la quarta planta.

A més a més, personal sanitari de l’hospital ha confirmat a LA CIUTAT, que 29 persones més estan ingressades i aïllades a la quarta planta, esperant els resultats de les proves que se’ls hi han practicat, i que confirmaran si donen positiu o negatiu en coronavirus. Per tant, durant les pròximes hores, l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla podria arribar a sumar 44 casos de Covid-19.

Des de l’hospital, ja s’està preparant la cinquena planta, per acollir a futures persones infectades pel virus.

L’Hospital Santa Tecla disposa d’un total de 18 respiradors artificials, dels quals, de moment, només se n’estan fent servir 8, els de les 8 persones que es troben a l’UCI.