Dimarts, 19 de març de 2024
És notícia

1100 corredors han participat en la Peonada popular de Santa Tecla

Avatar photo

La prova comptava amb un circuit curt de 3 km i un de llarg de 5,7 km

La 40 edició de la peonada popular de Santa Tecla que s’ha celebrat avui ha comptat una participació de 1100 corredors entre els dos circuits, el de 5,7 km i el de 3 km.
A les 10 del matí, des de l’avinguda Vidal i Barraquer, l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha donat el tret de sortida acompanyat de la consellera i presidenta del Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament, María José López.

La consellera d’Esports, María José López, ha destacat que “la peonada és una activitats esportiva consolidada i, alhora, es caracteritza pel seu caire festiu i familiar”. Al mateix temps, ha agraït la col·laboració dels voluntaris que hi han participat.

Com els dos darrers anys, els corredors han pogut escollir entre dos circuits : el curt de 3Km i el llarg de 5.7 km. Tots els participants en arribar al km3 podien decidir el seu circuit, que han estat els mateixos que l’any passat. Sortida i arribada a l’avinguda de Vidal i Barraquer, carrer Reial, del Mar, passeig de la Independència, Ramon y Cajal ( on hi havia la separació de curses a l’alçada del carrer Frederic Montpou), Prat de la Riba, Rambla Nova, Unió, Gasòmetre, Mallorca, Jaume I i Smith fins arribar a Meta a Vidal i Barraquer.

En arribar a Meta als corredors se’ls hi ha ofert hidratació per part de l’empresa Ematsa i esmorzar gentilesa dels col·laboradors: Centre Comercial Carrefour, Coca-Cola, Velarte i Automàtic Tarraco.

Han col·laborat en la Peonada Popular de Santa Tecla 2019: Òptica Teixidó, Ruzafa, Voluntaris Protecció Civil i Associació de Voluntaris APIFV.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un detingut a Tarragona en un operatiu contra una xarxa criminal de tràfic de persones

Notícia següent

Miquel Casellas: “Memòries del rei de les nostres platges”

Notícies relacionades