VOX Tarragona creu que podria aconseguir “molt bon resultat electoral”

El vicesecretari provincial de comunicació de VOX Tarragona assegura que el seu programa electoral agrada a moltes de les persones que s'apropen a les seves "taules informatives"

Imatge de la taula informativa de VOX al mercadet de Torreforta. Foto Cedida

El vicesecretari provincial de comunicació de VOX Tarragona, Jordi Ferré, considera que, a escala provincial, si la seva formació continua treballant com fins ara, podria aconseguir “molt bon resultat” en les pròximes eleccions municipals de 2019. Ferré assegura que no els ha sorprès els seus bons resultats a les eleccions autonòmiques andaluses donat que, extrapolant la situació a la seva experiència en l’àmbit provincial tarragoní, moltes de les persones que s’apropen a les seves taules informatives “estan farts de la dictadura del que és políticament correcte”.

L’escalada de VOX al parlament andalús ha estat inesperada i sorprenent per alguns. Però, no és el cas dels portaveus de la formació en el seu àmbit provincial a Tarragona. Com ha explicat Jordi Ferré en declaracions a La Ciutat, “VOX Tarragona s’ha quintuplicat al llarg d’aquest any”, passant dels 25 afiliats al gener als 140 actuals. En aquesta línia, el vicesecretari de comunicació considera que continuaran creixent i que, si continuen treballant de la mateixa manera, “aconseguirem molt bon resultat electoral”. En els darrers mesos, l’equip provincial ha realitzat diverses accions de divulgació de la seva formació i programa, des de xerrades fins a les seves “taules informatives”. En aquest sentit, Ferré assegura que els seus simpatitzants “coneixen perfectament el programa electoral”. “Quan la gent s’apropa a les nostres carpes, els ensenyem el nostre programa i a moltes persones els hi agrada”, assegura.

D’altra banda, preguntat per la possibilitat que VOX irrompés amb la mateixa força que a Andalusia en el consistori tarragoní i arribés a ocupar càrrecs de poder, Ferré ha explicat que les seves peticions serien en clau nacional i local, ja que considera que “les exigències són compatibles”. Per exemple, ha apuntat que, en termes d’immigració, exigirien “una immigració regulada pel control de les nostres fronteres i de la nostra ciutat”, com també posarien solució a la situació de brutícia de Tarragona, “que molts tarragonins ens han fet arribar”.