VOX condemna els missatges “gansterils i proetarres” que han patit a Bonavista

517

VOX ha explicat en un comunicat urgent aquest dissabte al migdia que malgrat l’intent frustrat dels CDR de boicotejar la jornada de formació de VOX Tarragona a Bonavista (després d’una setmana de boicots), aquesta jornada de formació s’ha pogut realitzar amb absoluta normalitat amb tots els assistents inscrits.

En relació a las suposades agressions d’un veí de Bonavista que el vinculen al seu partit, han afegit que “desmenteixen categòricament” que aquesta persona tingui vinculació alguna amb el partit polític VOX.

A més, han condemnat les “pressions mafioses i sectàries dels sicaris del colpisme dels CDR, demostrant la seva putrefacció ideològica de dimensions bíbliques, amb actituds xenòfobes, totalitàries, dictatorials i mesquines, són totalment repugnants, assenyalant a qui plantem cara pacífica i ideològicament”.

També han condemnat els seus missatges “gansterils i proetarres” de “Pim, pam, pum, que no quede ni uno” (entre d’altres) en l’inici de la jornada de formació. Han assegurat que no els callaran “els qui suporten a qui té actituds racistes dient que “els espanyols parlem la llengua de les bèsties” o “tenim una tara genètica a l’ADN”, o són amics dels terroristes i proetarres”.

Segons han afirmat, “la seva ràbia els enorgulleix, ja que és una senyal que saben que VOX va de debò, que ja som el rival ideològic que els pot treure “el xiringuito” de seguir amb el cop d’Estat a costa dels impostos de tots els espanyols i de seguir adoctrinant”.

En definitiva, VOX ha deixat clar que continuarà lluitant per que cap català hagi de demanar perdó per sentir-se orgullós de ser català com espanyol a Catalunya, i lluitant contra aquests “lladres” de llibertats i drets que ens volen imposar la seva “ingenieria” de “neteja de pura sang separatista” cap a aquells que defensem la unitat d’Espanya sense complexes.

FER UN COMENTARI