Vila-seca Segura presenta la candidatura sota el missatge de “Vila-seca, la ciutat on volem viure”

Pel que fa als propers comicis Pere Segura es mostra positiu i diu que “les sensacions són immillorables. Ens hi estem deixant la pell amb un projecte molt potent, creïble i solvent”

0
243
Membres de la candidatura de Vila-seca Segura durant la presentació. Foto: Laura V-M
Circ Raluy Legacy 728×90

La Candidatura de Vila-seca Segura s’ha presentat sota el missatge de “Vila-seca, la ciutat on volem viure”. El candidat a l’alcaldia, Pere Segura, ha esmentat que l’equip que forma part del partit engloba totes les edats i sensibilitats que representen la diversitat de la Vila-seca actual, un equip de 31 persones en el qual hi ha més dones que homes i on és fonamental l’experiència.

Referent al programa de govern Segura destaca que “és un programa aspiracional fet des del sentiment, pensat per les persones i participat per molts ciutadans”, més de 500 concretament. El programa es divideix en 8 blocs: Governança i participació ciutadana, Territori i sostenibilitat, Acció social, Ensenyament i Universitat, Cultura, Esports, Activitat econòmica i comerç, i Seguretat i Protecció Civil.

Dins del bloc de Governança i participació ciutadana es comprometen en la creació d’una àrea transversal de tecnologia, creativitat i innovació. Que doni serveis als diferents departaments de l’Ajuntament i ajudi a entrar dins del món de les ciutats intel·ligents. Els Pressupostos Participatius seguiran sent un eix clau, “entenem que cada cop més la responsabilitat de governar una ciutat recau en els seus ciutadans”. En el vessant de Territori i sostenibilitat ha dedicat especial atenció a elaborar un nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM), que pensi en la sostenibilitat i en integrar millor el concepte de mobilitat. També en millorar la connexió interna dels tres nuclis de població, de la mà del nou passeig de la Plana. D’altra banda, pel que fa al bloc d’Acció social, Segura ha afirmat que dotaran de més recursos i espais a l’Àrea de Serveis Socials, gestionant-la de manera directa i milloraran l’atenció a les persones grans. Pel que fa a l’ensenyament seguiran impulsant el Pla Educatiu d’Entorn com un element vertebrador i integrador de la societat. El bloc de cultura es basarà en projectes com el desenvolupament del Celler Noucentista com un espai multidisciplinari. Una nova biblioteca amb un nou concepte de Bibliolab també serà necessari, juntament amb el funcionament del Castell de Vila-seca  com a motor de coneixement.

El bloc dels esports té un accent especial, volen fer realitat el Pla Director de l’Estadi Municipal. Dins de l’activitat econòmica i el comerç, Vila-seca Segura destaca la creació del nou Complex Turístic Integrat amb Hard Rock com a projecte generador de llocs de treball i que incrementarà el potencial de destinació turística. I per finalitzar, el bloc de Seguretat i Protecció Civil, on la policia local serà un actor cívic i de proximitat de primer ordre.

Pel que fa als propers comicis Pere Segura es mostra positiu i diu que “les sensacions són immillorables. Ens hi estem deixant la pell amb un projecte molt potent, creïble i solvent”.

FER UN COMENTARI