Rubén Viñuales treballarà perquè Tarragona no es converteixi en un “aquelarre independentista”

El portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, lamenta que "En Comú Podem hagi traït als seus votants posicionant a la CUP de Laia Estrada com a futura alcaldessa de Tarragona a l'ombra"

0
445
Imatge de Rubén Viñuales. Foto: Laura V-M
Circ Raluy Legacy 728×90

El portaveu municipal de la formació taronja a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha assegurat que “Ciutadans (Cs) treballarà perquè Tarragona no es converteixi en un aquelarre independentista”, després que l’assemblea d’En Comú Podem anunciés donar suport a Pau Ricomà (ERC) com a futur alcalde de Tarragona.

Rubén Viñuales ha alertat que “En Comú Podem confirmi a la CUP de Laia Estrada com a futura alcaldessa de Tarragona a l’ombra”, i li ha criticat que “hagi traït a la majoria del seu votants no independentistes que resideixen en els diferents barris de la ciutat”. Sembla que “això de ‘la nova Tarragona’ era en realitat un tot per una cadira a canvi de lliurar Tarragona als independentistes que oblidaran a la majoria de ciutadans i als barris”.

Tanmateix, el portaveu municipal de Cs ha criticat que l’actual alcalde Ballesteros “sigui tan tou” i que “no hagi deixat de cedir als xantatges independentistes”, i ha posat com a últim exemple l’autorització concedida a Òmnium Cultural per a instal·lar una pantalla gegant en la Rambla Nova que permetrà seguir en directe la declaració dels polítics presos aquest pròxim dimecres en l’últim dia del judici de l’1-O. Situació que ha titllat de “tracte de favor”, i pel que “Ciutadans sol·licitarà una explicació formal”.

FER UN COMENTARI