Ricomà demana als tarragonins dibuixar junts el canvi

Ricomà omple el Metropol en un acte on l’acompanyen Roger Torrent i candidats d’arreu del territori

25,25,343,396.911102

Pau Ricomà  confia en dibuixar la Tarragona del futur de la mà dels tarragonins, a qui apel·la per construir conjuntament ‘una Tarragona pròspera i amb valors republicans al servei dels tarragonins’. Ricomà ha posat èmfasi en que ‘hem de dibuixar junts la Tarragona que volem, com més gent millor, com més energia concentrada, millor’.

El dibuix que proposa Pau Ricomà per tirar endavant el canvi que Tarragona necessita passa per ‘dibuixar una ciutat cohesionada, participativa, amb una administració moderna, amb el riu com a gran espai de connexió i amb clar compromís metropolità’. El candidat d’ERC a l’alcaldia de Tarragona creu que ‘la cultura ha d’arribar a tothom i ha de ser motor de canvi’ i assevera que ‘hem de gestionar Tarragona amb responsabilitat global, recuperant l’orgull de passat per tenir esperança en el futur’.

El Teatre Metropol s’ha omplert amb una acte que ha comptat amb la presencia del president del Parlament Roger Torrent i destacats líders republicans del territori. Ricomà s’ha compromès a ‘millorar la ciutat, amb l’ajuda de tots’ i, adreçant-se als centenars de veïns presents a la sala ha afirmat que ‘vosaltres sou els veritables amos de la ciutat i heu de ser els protagonistes d’aquest salt endavant que farà Tarragona amb ERC al capdavant’.

Pau Ricomà es compromet a ‘posar tota la il·lusió del mon en somiar la Tarragona que volem i dibuixar-la junts’ i convida els tarragonins a ‘no fer cas dels fatalistes que diuen que tornaran a guanyar els mateixos i desempallegar-nos del conformisme’.

Durant la presentació del candidat d’ERC, conduïda per la diputada Raquel Sans,  s’ha pogut visionar un audiovisual amb la participació de 23 tarragonins que han destacat els valors de Pau Ricomà: ‘honest, treballador, republicà, amb les idees clares’, entre altres. També s’ha pogut escoltar el germà d’Oriol Junqueras, Roger Junqueras, llegint una carta del president d’Esquerra Republicana adreçada a Ricomà mostrant-li la seva confiança per liderar el canvi a Tarragona.