Què us sembla la nova pancarta dels presos polítics ❓

Imatge de l'abans i el després del balcó de l'Ajuntament de Tarragona, aquest matí. Fotos: O.P.

Des de les 11 hores d’aquest matí, el balcó de l’Ajuntament de Tarragona llueix una pancarta donant suport als presos polítics. Aquesta pancarta hi ha estat col·locada per tres operaris, després que s’aprovés en el darrer ple.

Després de la penjada, hi ha hagut diverses reaccions entre els partits polítics.

La tinenta d’alcalde Laura Castel ha justificat l’acció en considerar que es tracta “d’un acte de democràcia”, pel fet que compleix un acord del plenari. També ha expressat que és una “reivindicació dels drets humans, i això entra dins la llibertat d’expressió”.

Per altra banda, Rubén Viñuales, de Ciutadans, ha mostrat el seu desacord amb aquesta pancarta, i ha afirmat que demanaran un ple extraordinari, per tal de que finalment sigui retirada.

La portaveu del PSC, Sandra Ramos, també ha mostrat el seu desacord, i ha demanat a l’alcalde Pau Ricomà que no s’utilitzi aquesta pancarta per tal de tapar el “desgovern” de Quim Torra. També ha afirmat que ells no demanaran un ple extraordinari, però que sí que presentaran una moció en el proper ple ordinari del mes de setembre.

Per altra banda, el portaveu del PP, José Luís Martín ha criticat al PSC el fet de no voler convocar un ple extraordinari a l’agost per abordar aquest tema, ja que creu que el fet de penjar aquesta pancarta ha estat una “acció que menysprea a la majoria social tarragonina i dóna la pitjor imatge de la nostra ciutat en plena temporada alta turística”.