Proposen destinar la subvenció de l’1% Cultural a la rehabilitació del Banc d’Espanya

Rubén Viñuales (Cs) inta a l'equip de govern a sol.licitar la subvenció al Ministeri de Cultura

0
384

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha instat a l’equip de govern municipal a sol·licitar al Govern Central “la subvenció de l’1% Cultural per aconseguir el finançament necessari per rehabilitar el Banc d’Espanya i obrir-ho a la ciutadania”, després que el Govern hagi donat a conèixer les bases de la subvenció de l’1% Cultural i un cop surtin aprovats els Pressupostos Generals de l’Estat. Viñuales ha considerat “imprescindible” la reclamació perquè “no es perdin importants inversions per a Tarragona per defectes de forma”.

El líder de l’Oposició a Tarragona ha manifestat que “s’han d’aprofitar totes les oportunitats possibles per aconseguir inversions a la ciutat” de la mateixa manera que “estudiar les necessitats dels edificis públics”. En aquest sentit, ha criticat “la deixadesa de l’equip de govern en relació amb les subvencions d’altres Administracions” com per exemple “la pèrdua d’ajudes europees constants”.

Finalment, la formació taronja ha recalcat que “Tarragona és Patrimoni de la Humanitat i un dels referents culturals i històrics del país” pel que “ha de ser una ciutat receptora de fons, inversions i subvencions per part de l’Estat”.

FER UN COMENTARI