Pau Pérez reclama al Ministeri d’Hisenda la reinversió del superàvit

El conseller d’Economia i Hisenda buscarà “altres vies per complir els compromisos adquirits”

El tinent d’alcalde d’Economia i Hisenda, Pau Pérez, demana al Govern Central que compleixi amb els ajuntaments el compromís adquirit amb la Federació Española de Municipis i Províncies (FEMP) pel que fa a la reinversió del superàvit com estava previst.

El Govern espanyol ha aprovat una norma que “difícilment permetrà la inversió del superàvit que tenia l’Ajuntament de Tarragona perquè les regles de joc no les ha variat. La inversió del superàvit estarà limitat com l’exercici anterior. Ha aplicat. És a dir, el Govern ha ampliat els supòsits d’inversió però les regles d’accés són les mateixes”. I ha afegit: “Teníem unes expectatives diferents, generades pel Ministeri d’Hisenda i, en canvi, posen damunt la taula un decret que no resol el problema financer que tenim els ajuntaments. I, el que és pitjor, no cobreix les principals necessitats que tenim”.

Tot i això, Pau Pérez assegura que “buscarem altres vies per trobar la solució financera i poder complir els compromisos en inversions previstos”.