Mario Soler Santos, número 6 a la llista del PSC a Tarragona

Vol continuar el llegat de la seva mare i reavivar Tarragona des del punt de vista dels joves

0
358
Mario Soler Santos al barri del Serrallo després de la presentació. Foto: Laura V-M

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha presentat al número 6 de la llista del PSC, Mario Soler Santos, fill d’Ana Santos. El qual amb només 23 anys ha acceptat incorporar-se a la llista, en el lloc que ocupava la seva mare. En paraules de l’alcalde “el fet d’haver acceptat aquesta proposta diu molt d’ell, no només de l’estimació per la seva mare i l’aposta per continuar amb el seu llegat, sinó per la voluntat de, sent tant jove, comprometre’s amb el PSC i el projecte de ciutat que la seva mare defensava”.

Soler es convertiria en el regidor més jove del proper mandat, amb formació en Gestió i Comptabilitat “demostra una maduresa extraordinària en els moments més difícils i una capacitat de sobreposar-se a les adversitats impressionant”, ha assenyalat Ballesteros. Amb aquesta proposta, el cap de llista del PSC vol reiterar la seva aposta per la gent jove i la renovació de la llista.

El número 6 ha esmentat que amb aquesta oportunitat el que vol és continuar tot el llegat que va fer la seva mare i fer per la ciutat el que “a tots ens agradaria”. Mario es defineix com una persona amb vocació de servei públic i amb ganes de poder canviar les coses, reavivant Tarragona des del punt de vista dels joves i “trencant el mite que Tarragona és una ciutat morta”. Diu que aportarà noves idees i nous reptes per complir, que s’ho pren amb moltes ganes i que es considera polivalent. Per aquest motiu creu que podria ocupar les regidories de comerç, economia o joventut.

FER UN COMENTARI