L’alcaldable del PP, José Luis Martín, presenta la campanya ‘Tarragona es una joya’

La Cambra de Comerç de Tarragona ha viscut aquesta tarda la presentació oficial de la campanya electoral per a les properes eleccions municipals del 26 de maig del Partit Popular. Un centenar de persones han rebut entre aplaudiments a l’alcaldable José Luis Martín.

L’alcaldable del PP ha començat el seu discurs, comparant Tarragona amb altres ciutats espanyoles, les quals, amb el pas dels anys s’han anat transformant positivament. “En 12 anys, Tarragona no ho ha fet, no hi ha hagut cap canvi”, ha afirmat. Tot i així, ha recalcat, que en aquests últims 3 anys, en els quals el Partit Popular ha estat dintre l’equip de govern, “s’ha governat bé”.

Martín ha presentat totes les propostes que promet complir si és escollit alcalde de la ciutat. Aquestes estan dividides en quatre grans eixos principials: la transformació, la brillantor, la projecció i finalment, la gestió.

Una de les accions que vol dur a terme, és construir el ‘Passeig Miradors de Llevant’, el qual permeti tenir una ciutat oberta al mar, i connecti la Via Augusta fins la Móra. Això permetrà tenir un millor accés a totes les platges, i convertir la platja del Miracle en la principal de la ciutat, ja que “actualment, és la menys atractiva”. Martín també vol construir ‘La Rambla al Mar’, que vagi des de la Part Alta fins a la Part Baixa, amb un gran passeig que comenci a la plaça dels Carros, donant així més importància als vianants. Un altre aspecte que proposa és convertir la T-11 en una via urbana per tal de no seguir aïllant a tots els veïns de Ponent, i que tots aquests barris estiguin connectats amb el centre de la ciutat.

Finalment, Martín, també ha promès asfaltar adequadament tots els carrers, millorar la neteja, crear una brigada d’intervenció ràpida per a tots els equipaments municipals, i baixar l’IBI un 25% en els pròxims 4 anys.

“Vull que Tarragona sigui una joia, cuidar-la cada dia i tenir-la per a tota la vida”, ha conclòs l’alcaldable del Partit Popular, José Luis Martín.