La CUP de Tarragona tanca la primera setmana d’assemblees obertes amb bones sensacions

La CUP ha iniciat amb bon peu les jornades programàtiques per encarar les eleccions municipals del proper maig. Aquesta setmana dut a terme, amb una bona afluència, les dues primeres assemblees obertes temàtiques per elaborar el seu programa polític, parlant el dimarts passat dia 26 d’alliberament nacional i memòria històrica, al Centre Cívic de la Part alta, o avui mateix de model urbà i mobilitat al local de l’AAVV del Barri del Port.

La formació valora “molt positivament” la participació d’entitats i veïns i veïnes que han volgut fer les seves aportacions sobre les temàtiques proposades. Segons afirmen, el debat ha estat animat i molt ric per la diversitat d’opinions però també amb l’objectiu comú de “construir alternatives reals a la ciutat de Tarragona per tal de superar la política d’interressos privats en la qual està instal·lat el govern de Ballesteros”.

Els cupaires esperen mantenir la bona dinàmica en les properes jornades, les quals segueixen amb l’assemblea oberta sobre feminisme i alliberament sexual que es farà el proper dimarts 5 a les 19 h al Centre Cívic de Torreforta.