La candidatura liderada per Pere Segura guanya les eleccions de Vila-seca

Ciutadans ha estat la segona força més votada i aconsegueix 5 regidors

Pere Segura ha guanyat les eleccions i obté 8 regidors
Pere Segura, successor del fins ara alcalde, Josep Poblet, i candidat del partit Vila-seca Segura, ha guanyat les eleccions amb un total de 8 regidors. Tot i no haver obtingut la majoria absoluta, que fins ara portaven 32 anys aconseguint-la, lluny queda la segona força més votada, Ciutadans, amb 5 regidors, formació que fins ara en tenia 3.
Segura s’ha dirigit als simpatitzants que l’esperaven a la seu ubicada al carrer Sant Antoni i els ha adreçat unes paraules: “Hem guanyat gràcies a la feina de moltes persones en aquests temps tan difícils i convulsos, on la gent té 50 opcions per votar i no saben quina triar. Hem pogut defensar un projecte de tots, un projecte per Vila-seca. Sé que els temps demanen acords, els quals lideraré amb força, perquè la nostra candidatura és diversa, que entén com a projecte principal la seva ciutat, per tant no ens tremolarà el pols a l’hora de pactar, i si no ho fem, governarem sols”, ha conclòs.

L’objectiu del cap de llista és governar en solitari però no tanquen portes. També ha aprofitat per agrair als ciutadans la confiança en la seva persona i en el projecte que defensa.

La  tercera força més votada ha estat Vila-seca en Comú, seguida de Decidim Vila-seca, totes dues amb 3 regidors. PSC conserva els dos regidors que tenia i el Partit Popular desapareix.