Iceta considera Ballesteros “el millor candidat” per liderar la llista del PSC a Tarragona

L'actual alcalde tarragoní ha estat proclamat candidat a l'alcaldia del PSC de Tarragona

Josep Fèlix Ballesteros ha estat oficialment proclamat candidat del PSC a l’alcaldia de Tarragona. L’actual alcalde de Tarragona ha assolit un 37% dels avals, superant el 25% necessari que estipula els estatuts de la formació, i ha estat proclamat alcaldable en una assemblea extraordinària que s’ha celebrat aquest dimarts a la seu del PSC a Tarragona. L’acte ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que ha valorat Ballesteros com “el millor candidat” i ha expressat la seva plena confiança en l’actual batlle per fer front a “una nova etapa”.

“El PSC presenta el millor candidat”, ha proclamat rigorosament el secretari de la formació socialista a Catalunya. Iceta ha manifestat que “no hi ha cap mena de dubte que en Pep Fèlix és la persona millor capacitada per liderar la propera etapa de la ciutat”, al·ludint a “la seva visió, la seva capacitat de gestió i la seva capacitat de diàleg”. El socialista ha assegurat que es tracta d’una decisió “fonamental i estratègica” i ha mostrat la seva confiança en Ballesteros, al qual s’ha referit com el que ha estat “el millor alcalde”. “Juguem sobre segur”, ha presumit. Per la seva banda, Ballesteros s’ha mostrat “il·lusionat” i “en forma” per encetar “un nou projecte en una etapa diferent”, en la qual prometen “més inversions i més polítiques socials”. L’objectiu dels socialistes, en paraules de Ballesteros, és construir “una Tarragona gran pensant en la gent”. “Aquest és el nostre ADN; un ADN tarragoní”, ha dit.

“Ni rastre de delicte”

Davant les preguntes sobre la investigació de Ballesteros pel cas IniproIceta ha reblat que ells ja l’han jutjat. D’acord amb el codi ètic del partit, quan Ballesteros va ser investigat va donar les seves explicacions davant l’executiva, posant els seus càrrecs a disposició del partit. El secretari del PSC ha assegurat que “vam veure que no hi ha ni rastre de delicte comès” i ha manifestat que serà la justícia qui ho jutgi ara, tot i que no veuen inconvenient que “algú que ha demostrat que ho ha posat tot al servei de la ciutat i que se n’ha sortit pugui seguir dirigint els destins de l’Ajuntament”.