El PSC lamenta la criminalització del govern Ricomà al sector de l’hostaleria

Begoña Floria assegura que "s'ha de continuar amb les campanyes de conscienciació”

La consellera del Grup Municipal Socialista, Begoña Floria, lamenta profundament la criminalització del govern Ricomà envers el sector de l’hostaleria. “Aquestes accions generen enfrontament amb la ciutadania cap a un sector molt important econòmicament per la ciutat de Tarragona” ha explicat Floria. La consellera socialista es mostra “preocupada” ja que l’alcalde de la ciutat ho ha dut a terme “sense asseure’s i sense mirar l’ordenança ni la normativa que regula les terrasses” i ha lamentat que l’actual equip de govern “només governa a base de titulars i el que s’ha de fer és continuar amb les campanyes de conscienciació”.

Floria fa un crida a l’alcalde perquè s’assegui amb el sector de la restauració i apel·la a “la responsabilitat”. També, indica que el 98% de la ciutadania paga els impostos voluntàriament a temps. El PSC creu no es pot criminalitzar un sector tant important, ja que una bona part del PIB de la ciutat pertany als hostalers. La ex consellera de Mobilitat ha recordat que la Guàrdia Urbana, durant aquests anys, ha dut a terme campanyes de conscienciació per a que el sector de la restauració respectés la normativa de terrasses i demanem a l’actual equip de govern que les continuï aplicant.

Floria: “Tenen un govern dèbil, amb la senyora Estrada dirigint-lo a l’ombra”

Floria ha afirmat que durant tot aquest estiu hi hagut un descontrol en molts sentits i, segons la consellera ho entén, ja que “tenen un govern dèbil, amb la senyora Estrada dirigint-lo a l’ombra”. “No pot dir que estem aprenent, quan ell i els seus homes forts (els consellers Fortuny i Puig) porten 4 anys a l’oposició”, ha sentenciat Floria, afegint que la ciutat necessita que governin i “si no té un equip per governar que almenys no generi conflictes, ni aixequi focs. És una absoluta irresponsabilitat”.