El PSC denuncia la manca de coherència del Sr. Pau Ricomà

Pau Ricomà, amb la vara d'alcalde de Tarragona. Foto: ACN.

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha denunciat al ple la manca de coherència del Sr. Ricomà en relació a la distribució de les empreses municipals. Ha recordat les declaracions del líder d’ERC a la junta d’aparcaments del 19 de febrer de 2016, quan era portaveu del seu partit: “Pensem que la proporció de representants no reflecteix de cap manera ni el ple ni les preferències de vots dels ciutadans”.

Ramos ha expressat la seva incomprensió respecte la incoherència de Ricomà des de que exerceix de primer edil. “No entenem com fa 3 anys es mostrava en contra de la sobrerepresentació del govern a les empreses municipals i ara vostè deixa fora a dos partits de l’oposició a les mixtes”, ha exposat la portaveu socialista. I ha afegit el seu malestar en el repartiment a les empreses públiques, ja que creu que no és “representativa i no respecta el que va votar la ciutadania”.

Ramos ha remarcat que “un govern que des del ple d’investidura ha volgut fer gala de transparència i participació, no respecta la representativitat i la veu de l’oposició, tenint en compte que el PSC és la primera força política de la ciutat”.