El PSC demana a Ricomà que deixi de tapar “les vergonyes de la Generalitat”

0
1292
Imatge de la portaveu, Sandra Ramos. Foto: Mònica Brey

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha demanat al govern encapçalat per Pau Ricomà que deixi de tapar “les vergonyes de la Generalitat” i que es preocupi “pels problemes reals dels tarragonins i tarragonines, com sí va fer l’anterior alcalde, Josep Fèlix Ballesteros”. Ramos ha enumerat les mancances que té el govern de Catalunya entorn el Camp de Tarragona i més, especialment, a la nostra ciutat; com per exemple que aquest any la conselleria de cultura ha destinat 0 euros a Tarraco Viva i sí ha invertit en d’altres festivals, com el de les flors de Girona que comptava amb un pressupost de 300.000 euros.

El PSC denuncia, també, les retallades i el tancament de llits i quiròfans a l’Hospital Joan XXIII i el vot contrari d’ERC a l’anterior plenari a la moció per revertir aquest detriment al centre sanitari de referència a la ciutat. La socialista tarragonina es mostra “preocupada” pels “eufemismes” que utilitza el conseller Puig, “quan parla d’adequació temporal de serveis, enlloc de retallades”. I espera que aquesta no sigui la tònica durant aquests propers anys.

Ramos: “no utilitzeu una pancarta per tapar el desgovern de Torra”

Des d’aquest matí, al balcó principal de l’Ajuntament de Tarragona penja una pancarta en favor de la llibertat dels polítics presos i la portaveu socialista ha volgut mostrar el seu rebuig, criticant a l’actual govern municipal instant a que “no utilitzin una pancarta per tapar el desgovern Torra”. A més, Ramos reivindica que a la façana del consistori només han de lluir els símbols que representin a tota la ciutadania i no posar-hi de diferents opcions polítiques que “crispen a la societat”.

FER UN COMENTARI