Domènech preveu “una lluita entre Casado i Rivera per veure qui és més de dretes”

Echenique dona el "condol" al líder de Cs i a VOX i felicita "José Maria Aznar i als fonamentalistes homòfobs d'Hazte Oír" pels resultats de les primàries dels populars

El Secretari General de Podem Catalunya, Xavier Domènech, ha augurat que amb la victòria de Pablo Casado a les primàries del PP hi haurà “una competició” entre el líder dels populars i Albert Rivera “per veure qui és més de dretes”. A més, ha definit al nou líder popular i al de Ciutadans com a “grans candidats per a VOX”. Domènech i el secretari d’Organització de Podem, Pablo Echenique, han assistit a la jornada ‘El 2019, Podem’ que es fa aquest dissabte a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Echenique també s’ha referit a la victòria de Casado donant el “condol a Albert Rivera i a VOX” i felicitant a “José Maria Aznar i als fonamentalistes homòfobs d’Hazte Oír”.
Durant la seva intervenció, Xavier Domènech ha considerat que cada vegada és “més necessari” un canvi, ja que, a parer seu, el Govern de la Generalitat “no té projecte per al país” i “se sosté amb forces parlamentàries que ja no només tenen conflictes entre elles, sinó que també internament”.
Eleccions municipals 2019
Echenique ha detallat que la jornada d’aquest dissabte té com a objectiu final les eleccions municipals del 2019 i que la seva formació pretén ser “volant del canvi a Catalunya i a la resta de l’Estat”. “Nosaltres no tenim amics poderosos, el nostre capital polític és la gent, per això aquesta iniciativa amb protagonisme militant és fonamental”, ha reblat Echenique.
Per la seva part, Domènech ha insistit en la importància de “construir candidatures del canvi” als municipis de cara les pròximes eleccions, una fita que ha de ser “el veritable canvi que es produeixi al país”.
L’acusació contra el Rei emèrit
En referència a la presumpta corrupció del Rei emèrit, Joan Carles I, Pablo Echenique ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, “ser valent” i que “posi fi al pacte de silenci que envolta la monarquia al nostre país, perquè la gent treballadora s’ho mereix i s’ho ha guanyat”, així com per fer pública “la llista de defraudadors que es van acollir a l’amnistia fiscal del PP”. Echenique també ha instat a tots els partits i grups parlamentaris a donar suport a la comissió al Congrés per investigar les presumptes comissions cobrades per Joan Carles I.