Dídac Nadal titlla “d’hipòcrita” la moció del PSC sobre els Jocs Mediterranis

El PDeCAT s’abstindrà en el vot de les dues mocions sobre l’esdeveniment esportiu

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona s’abstindrà en la votació de les dues mocions sobre els Jocs Mediterranis que es debatran en el plenari d’aquest divendres dia 20 de juliol.

El portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, ha qualificat “d’hipòcrita” i “desafortunada” la moció del PSC encapçalada per l’agraïment als voluntaris i voluntàries de l’esdeveniment esportiu. “S’utilitza als voluntaris i voluntàries com a salvavides i com a escut, és una moció on es tracta de reconstruir els Jocs amb mencions literals com ‘l’èxit dels Jocs’ o ‘hem aprovat amb nota’”, ha manifestat Nadal, que ha assenyalat que a hores d’ara “no tenim cap mena d’informació sobre el balanç dels Jocs Mediterranis”.

“Es tracta d’una moció molt allunyada de l’opinió pública, de l’opinió dels tarragonins i tarragonines”, ha apuntat el portaveu del PDeCAT, que ha aprofitat per tornar a “agrair sincerament l’extraordinària i lloable actitud i feina dels voluntaris i voluntàries”.

Pel que fa a la moció de la CUP que porta per títol “Assumir el desastre dels Jocs Mediterranis”, Nadal ha manifestat que “precisament encara no tenim cap mena de dada que ens certifiqui el cataclisme devastador que anuncia aquest grup municipal”. “El senyor Ballesteros, mereixedor de la Petxina Tancada atorgada pel Col·legi de Periodistes de la Demarcació de Tarragona, encara no ha facilitat ni una sola dada econòmica, de participació, d’entrades, d’auditories… Totes elles dades que hem sol·licitat per escrit”, ha afegit.

“No és el moment d’aixecar copes ni de formular conclusions precipitades, des del PDeCAT ens abstindrem a les dues mocions per la seva poca solvència i per no ser encara el moment adequat”, ha conclòs Nadal.