Dídac Nadal proposa fomentar i millorar els espais de pícnic i lleure a Tarragona

El portaveu del PDeCAT defensa que el nombre d'aquest tipus d'espais a Tarragona és molt reduït

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, proposa fomentar i millorar els espais de pícnic i lleure de la ciutat. “Aquests espais de lleure contribueixen a posar en valor zones que actualment resten en desús i recuperar-les per l’ús i gaudi de la ciutadania”, ha manifestat Nadal, que ha assenyalat que tant al centre com als barris de Tarragona “existeixen molts espais ubicats entre el medi urbà i el natural que es podrien convertir en zones de lleure, de trobada i de convivència”.
El portaveu del PDeCAT ha explicat que el nombre d’àrees de pícnic i lleure de Tarragona és molt reduït i que algunes d’elles, com ara la del parc de la Coma de Bonavista, fa anys que resten degradades. “Cal millorar i mantenir les àrees ja existents i crear-ne de noves”, ha manifestat Nadal, que ha posat d’exemple la nova zona de pícnic ubicada a la l’avinguda Pallaresos de Sant Salvador, “una nova àrea de trobada i de lleure que ha estat creada pels mateixos veïns i veïnes sense la col·laboració de l’Ajuntament”.
“Diversos barris de Tarragona ja fa anys que demanen la creació d’àrees de pícnic i lleure en zones verdes que actualment estan abandonades”, ha assenyalat el portaveu del PDeCAT. “Un d’aquests barris és Parc Riu Clar, on els veïns i veïnes fa molts anys que reclamen la creació d’una àrea d’aquestes característiques a la zona verda del costat de l’ermita”, ha apuntat.