Dídac Nadal presenta les propostes de Junts per Tarragona pels joves de la ciutat

El candidat de Junts Per Tarragona, Dídac Nadal, i el membre de la candidatura Ramon Vilaltella han desgranat les propostes de joventut en un acte jove aquest diumenge al vespre

0
323

Junts per Tarragona i el col·lectiu local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) han organitzat aquest diumenge un acte jove de campanya que ha comptat amb la presència de joves de la ciutat, el candidat a l’alcaldia Dídac Nadal i els candidats joves Ramon Vilaltella i Marc Giménez.

L’alcaldable de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha afirmat que “ha arribat l’hora que a Tarragona tinguem un canvi generacional i aquest canvi passa perquè els i les joves tinguin veu i protagonisme i donin un salt endavant”. Nadal ha assegurat que “calen unes veritables polítiques de joventut integrals i transversals que donin resposta a les problemàtiques que els i les joves han d’afrontar en el seu dia a dia”.

Al seu torn, el candidat número 8 de Junts per Tarragona, Ramon Vilaltella, de 23 anys, ha explicat que “durem a terme un Pla d’Emancipació Juvenil amb assessorament, ajudes, borsa de lloguer jove i estudiantil i habitatges de protecció oficial per fer possible l’accés dels i les joves a l’habitatge”. Pel que fa a empresa i al mercat laboral, Vilaltella ha proposat “programes específics d’emprenedoria i ocupació, potenciant la transmissió de negocis a joves i la creació d’empreses per part de joves, i el foment de la contractació de joves recent titulats amb plans de pràctiques remunerades en empreses de la ciutat i acompanyades d’ajudes a la posterior contractació”.

Treure la cultura al carrer

En la vessant cultural, Dídac Nadal ha defensat “treure la cultura al carrer, apropar-la als i les joves i potenciar les festes locals de la ciutat”. Ramon Vilaltella ha concretat que “apostem per donar més suport a la Mostra de Teatre Jove, internacionalitzant-la, i tenint actuacions teatrals joves i espais a disposició de les companyies juvenils tot l’any” i ha destacat que “exportarem el model a altres disciplines artístiques creant els projectes Música i Dansa Jove i Arts Plàstiques Jove”. Pel que fa a festes i oci, Vilaltella creu que “cal recuperar l’esplendor de les nostres festes i això passa per apostar de veritat per Santa Tecla, Sant Magí i el Carnaval, amb més suport de l’Ajuntament i la necessària millora de l’escena musical”, així com “elaborar un Pla Director de l’Oci Nocturn per fomentar de nou l’oci de qualitat, delimitant zones i establint horaris per no molestar el descans veïnal i amb actuacions de la Guàrdia Urbana i les brigades de neteja per garantir el civisme”.

Finalment, pel que fa a esports, Dídac Nadal ha proposat “construir circuïts per a runners, destinar zones a patinatge i crear carrils bici”, mentre que Ramon Vilaltella, respecte mobilitat, ha dit que “potenciarem l’autobús nocturn especialment en caps de setmana i dies festius i fomentarem l’ús de bicicleta entre joves i estudiants fent arribar carril bici als campus de la URV”.

FER UN COMENTARI