Dídac Nadal incorpora Eusebi Campdepadrós com a número 4 de Junts per Tarragona

0
602

El diputat i Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya, Eusebi Campdepadrós, ocuparà el número 4 de la llista del candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal. “La incorporació de l’Eusebi Campdepadrós és una mostra evident de la transversalitat de la nostra llista, una candidatura integradora que engloba les diferents sensibilitats de la ciutadania tarragonina”, ha explicat Nadal.

“L’Eusebi Campdepadrós és una persona de reconegut prestigi en el món de l’advocacia i en el de la defensa dels drets i les llibertats de Catalunya”, ha manifestat Nadal. L’alcaldable ha assenyalat que “el moment actual que viu Tarragona requereix superar les lògiques de partit, posem Tarragona per damunt de tot” i, en aquest sentit, ha destacat la importància que “el govern local disposi d’una persona que formi part de la presa de decisions al Parlament de Catalunya, que esdevingui un interlocutor directe per defensar els interessos de Tarragona”.

“Quan el Dídac Nadal em va trucar per formar part de la seva llista, li vaig dir immediatament que sí, és un autèntic privilegi poder-lo acompanyar en l’aventura d’arribar a l’alcaldia de Tarragona, perquè aquest és l’objectiu, que en Dídac Nadal sigui el proper alcalde de Tarragona”, ha manifestat per la seva banda Campdepadrós, que ha recordat que en els darrers anys, “amb el govern del 155 de PSC i PP, Tarragona ha perdut el pols i amb en Dídac Nadal el podem recuperar”.

“Assumim amb gran il·lusió el gran repte de fer una Tarragona adreçada a tots i totes, on la primera preocupació és que sigui una ciutat amable i fàcil de viure-hi per la totalitat dels seus habitants, sigui quin sigui el barri o la zona de la ciutat. Volem que Tarragona sigui una ciutat neta, segura, on el benestar de la gent estigui per sobre de qualsevol altra cosa. Aquest és el projecte del Dídac Nadal i també el meu”, ha conclòs Campdepadrós.

Eusebi Campdepadrós és llicenciat en Dret, tota la seva carrera professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de l’exercici lliure de l’advocacia. Ha format part de les comissions de Mediació i Deontologia Professional i de Llengua Catalana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, així com de la Comissió de Llengua del Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya.

També és professor a la Universitat Rovira i Virgili del Postgrau de Directors de Centres Educatius i, entre altres càrrecs, ha estat president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, secretari de la comissió Castells Patrimoni de la Humanitat a la UNESCO i Cap de Pinyes de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Ha format part de la Junta Electoral de la plataforma Tarragona Decideix que va dur a terme la consulta popular el 17 d’octubre de 2010, així com de la Comissió Organitzadora del Pacte a Tarragona pel Dret a Decidir, previ a la Consulta del 9-N. Actualment és membre del Secretariat Nacional de Juristes per la Independència de l’ANC.

Des de les eleccions del 21 de desembre de 2017, Eusebi Campdepadrós és Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya.

FER UN COMENTARI