Dídac Nadal exigeix la dimissió immediata de Ballesteros i de tots els acusats pel cas Inipro

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha exigit aquest dimecres “la dimissió ineludible i immediata de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros per la seva acusació en el cas Inipro”. “Cada minut que es mantingui en el càrrec és una ofensa a la ciutadania de Tarragona”, ha afirmat Nadal.

El portaveu del PDeCAT ha recordat que Ballesteros “ja fa temps que ha vulnerat els estatuts del seu partit que imposen renunciar al càrrec quan s’està en fase d’instrucció”. “No només ho ha incomplert, sinó que ara es confirma la seva acusació i la de la resta d’investigats, com ara la de la portaveu del govern municipal, Begoña Floria”, ha afegit.

“Totes aquelles persones processades per delictes greus, entre els quals la malversació de diners públics que s’havien de destinar a l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona, han de desaparèixer del servei públic de forma immediata”, ha manifestat Nadal, que ha lamentat “l’opacitat i l’absoluta manca de transparència per part de l’equip de govern”.