Ballesteros afirma que l’Anella Mediterrània generarà 3,7 milions d’euros entre 2018-2019

El cap de llista socialista explica que la instal·lació esportiva té molta activitat i espera que els tècnics de la conselleria d’Economia de la Generalitat, que depèn d’ERC, desbloquegin la cessió del Palau d’Esports Catalunya

L’alcaldable per Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat amb el número 5 de la candidatura, Berni Álvarez, ha indicat que l’Anella Mediterrània és «una autèntica meravella i té molta activitat, al contrari del que diuen alguns grups polítics». El cap de llista socialista ha comentat que «els caps de setmana hi ha milers de persones passejant, fent esport i vida social en aquest entorn» mentre que Berni Álvarez ha reconegut que aquest «és un espai únic que, com a tarragoní i esportista, fa molt goig de veure».

Josep Fèlix Ballesteros ha explicat que les activitats previstes entre el 2018-2019 a l’Anella Mediterrània generaran aproximadament 3,7 milions d’euros impacte econòmic. Actualment, l’estadi d’atletisme, la zona de fitness i el gimnàs funcionen a ple rendiment. «El dia 27 de maig hi ha una reunió amb la Generalitat per veure si els tècnics de la conselleria d’Economia ens desbloquegen la cessió del Palau d’Esports», ha expressat Ballesteros. L’alcaldable ha indicat que hi ha «acord total entre el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i l’Ajuntament» i que «qui està bloquejant la cessió són els tècnics de la conselleria d’Economia, que depèn d’ERC».

De cara al futur, el número 5 de la candidatura, Berni Álvarez, ha explicat que l’objectiu és «donar encara més utilitat a l’Anella Mediterrània», posant-la a ple rendiment i convertint-la en el centre esportiu de la ciutat i de la demarcació. «Crec que hi ha poques ciutats que puguin arribar a oferir, dintre el que és avui el turisme esportiu, unes instal·lacions tan potents com aquestes», ha comentat el candidat socialista fent referència a l’aposta pel turisme esportiu de cara al proper mandat. El projecte del PSC aposta perquè Tarragona aculli esdeveniments esportius de rellevància, que permetin situar la ciutat com a referent nacional i internacional de l’esport. Per una altra banda, gràcies a la gestió econòmica realitzada, es faran inversions en diversos camps de futbol com el de La Floresta, Sant Salvador, Torreforta o Sant Pere i Sant Pau. Precisament, en aquest barri s’ampliarà i es millorarà l’espai esportiu actual. A més, també s’apostarà per potenciar els esports minoritaris i fomentar l’esport com a eina de cohesió i integració.

Per acabar, el cap de llista socialista, Josep Fèlix Ballesteros, també ha explicat que les instal·lacions de l’Anella Mediterrània han aportat a la ciutat una gran zona verda extraordinària de 17,8 hectàrees. «Estem davant un moment en què l’esport de la ciutat, tant en nivell privat, social i en tots els àmbits, ha de fer un pas endavant i estem preparats per fer-ho», ha conclòs Berni Álvarez, número 5 de la candidatura socialista.