Més de 600 persones participen a la sardinada solidària a benefici de La Muntanyeta

El darrer acte de les festes de Sant Pere ha estat un èxit d’assistència

Més de 600 persones han participat avui a la sardinada solidària a benefici de la Fundació La Muntanyeta. El darrer acte de les festes de Sant Pere, del barri del Serrallo de Tarragona, ha estat un èxit d’assistència. El Moll de Costa del barri marítim de Tarragona s’ha omplert de gom a gom per celebrar una jornada festiva i solidària, a benefici de les persones amb paràlisi cerebral.

Així doncs, al llarg de tot el matí, s’han servit més de 150 quilos de sardines de Tarragona, gràcies a la implicació i col·laboració de l’agrupació Peix Blau i la Confraria de Pescadors. Una vegada més, veïns i entitats del Serrallo han dedicat tots els esforços per fer possible aquesta jornada de degustació solidària. L’activitat també ha comptat amb el suport de Damm i Vermut Yzaguirre, i durant l’acte s’ha pogut gaudir de l’actuació musical del DJ Abadia.

La Fundació La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre adherida a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla que atén i vetlla per les persones amb paràlisi cerebral. Gestiona tres serveis, una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència, i dona cobertura a més de 100 persones amb pluridiscapacitat.