Les piscines del PMET mantenen l’ocupació tot i les restriccions

El 7 de gener, el decret del Procicat instava a tancar els gimnasos de Catalunya, per tal de controlar l’evolució de la pandèmia de la covid-19. Les piscines i les activitats a l’exterior amb supervisió s’han pogut mantenir en funcionament. A Tarragona, durant el mes de gener, les 6 piscines del Patronat Municipal d’Esports han registrat un total de 6.278 usuaris. El dia que hi ha accedit més usuaris va ser el passat 18 de gener que les piscines van rebre 741 usuaris. 

Cal tenir en compte que l’aforament està reduït al 30% amb control d’accés i que no es pot dur a terme cap activitat en grup. En el cas de les piscines municipals, l’hora amb més afluència acostuma a ser a les 11h del matí, amb una afluència del 12% de l’aforament total.

Fins al dia 18 de gener, la piscina que ha rebut més usuaris és la de Camp Clar amb 1.928, seguidamentvindria la piscina del Serrallo que ha registrat 1.291 usuaris. La piscina de Sant Pere i Sant Pau aquest mes de gener ha rebut 1.114 usuaris, després vindrien les piscines de Bonavista amb 731 i Riuclar amb 709 usuaris i finalment la piscina de Sant Salvador ha rebut 505 esportistes. 

Les dades son força semblants als anteriors mesos, i mostren que tot i les restriccions l’esport practicat de manera segura, respectant totes les indicacions sanitàries, és una activitat demandada per els ciutadans de Tarragona.