L’App Som Comerç TGN ja arriba als 100 establiments inscrits

La nova eina vol combatre la situació generada per la COVID-19 en el sector i, a la vegada, contribuir a la digitalització dels comerços

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La nova app moneder Som Comerç TGN impulsada per la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona ja ha arribat als 100 establiments inscrits. L’aplicació per a mòbils està tenint molt d’interès pel comerç local, ja que serveix tant per a donar a conèixer productes i serveis com per poder oferir als usuaris promocions úniques i participar en campanyes municipals i d’associacions.

Els establiments que es vulguin inscriure han d’estar establerts a la ciutat de Tarragona i poden fer-ho mitjançant el formulari que trobaran al web www.tarragona.cat/AppSomComerçTGN.

A més, als comerciants se’ls farà una formació per poder treure el màxim rendiment de l’aplicació i se’ls bonificarà amb un ajut de 100 euros.

Aquesta eina s’ha implantat per a combatre la situació generada per la COVID-19 en el sector, a la vegada que contribueix en la digitalització dels comerços com a estratègia per encarar el futur del sector.

Per a més informació sobre a l’app Som Comerç TGN podeu accedir al web de l’aplicació. A més, els establiments que vulguin rebre informació sobre l’app es poden posar en contacte mitjançant el correu a somcomerctgn@tarragona.cat o trucar al telèfon 977 245 577.