L’Ajuntament de Tarragona instal·la 12 equipaments esportius d’exterior

L’Ajuntament de Tarragona ha enllestit 12 intervencions a diferents punts de la ciutat per tal de crear noves propostes esportives o renovar-les després d’un llarg temps d’ús. Des de la conselleria d’Esports es vol apropar així l’esport a l’aire lliure a tots els ciutadans de la ciutat. 

Dins d’aquest paquet de noves propostes hi ha la instal·lació d’un street workout i un parc saludable al Parc de la Ciutat. També s’ha instal·lat un nou parc saludable a la urbanització Boscos. A més aquestes intervencions han permès adequar la zona verda del voltant dels equipaments.

En aquesta intervenció també s’han renovat 4 pistes de tenis taula en diferents barris de la ciutat: una a La Floresta, una altra a Icomar, una altra a l’Avinguda Catalunya i també s’ha renovat la del Parc de Riuclar

També s’ha fet un esforç per tal renovar altres propostes esportives com dues portaries al Barri de Bonavista, les cistelles a diferents barris (Icomar, La Mora, Entrepins i Campclar). 

Totes aquestes pistes ja estan preparades per quan s’aixequi les restriccions del PROCICAT que prohibeixen l’ús de pistes esportives no controlades a l’aire lliure.