La Guàrdia Urbana escorcolla al màxim responsable de cultura i festes de Tarragona

El funcionari a intervenir durant la identificació a un grup de joves

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha identificat i escorcollat al màxim responsable de cultura i festes de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier González. Així ho ha avançat al seu compte de Twitter el periodista Fran Richart, qui ha explicat que González sortia d’una reunió passades les 21.30 hores d’aquest dimarts i en passar pel carrer de l’Enrajolat de la Part Alta va veure uns agents de la Guàrdia Urbana identificant un grup de tres joves, un dels quals estava estirat a terra.

En aquest moment, igual que estaven fent diversos veïns, González es va posar a gravar l’escena amb el seu telèfon mòbil. Quan els policies els veuen, deixen a un costat als nois que estaven identificant i comença a demanar als veïns que s’identifiquin i els avisen que un mal ús de les imatges tindrà conseqüències. Els veïns s’hi van negar, mentre González es va acreditar com a funcionari i va començar a discutir amb els policies.

Segons el relat del periodista, els agents de la Guàrdia Urbana van titllar el màxim responsable de cultura i festes de l’Ajuntament com “un mal funcionari” i li etziben un “a tu ja et coneixem”. Tot seguit, els policies escorcollen el cap de cultura, qui els va demanar que es dirigissin amb ell en català. Els nois implicats ja havien marxat, sense ningú detingut.