La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora tretze agents nous

Aquesta setmana s’han incorporat al cos de la Guàrdia Urbana de Tarragona, tretze agents nous, 7 homes i 6 dones, havent superat el curs necessari de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

 

La consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán, s’ha mostrat molt satisfeta davant d’aquest increment de plantilla tan necessari que suposa “una pilota d’oxigen per les unitats que es trobaven mancades d’efectius”.

 

A aquestes incorporacions, cal sumar-hi 8 agents més, que corresponen a places d’un concurs d’oposició en tràmit i que s’incorporaran en breu. Així mateix, fa dues setmanes es van publicar les bases, de torn lliure d’inspector i d’intendent; i les de caràcter intern: 16 places de caporal, 5 de sergent, 2 de sotsinspector, que, segons la consellera “permetran cobrir totes les vacants i irregularitats d’organigrama que s’arrossegaven des de fa molt anys”.

Adjuntem foto amb els nous agents, la consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán i l’intendent major en cap, Enrique Fernández.