Des de la URV expliquen que la presència d’aquests anticossos a la sang d’un pacient pot proporcionar informació sobre infeccions actuals i passades i la seva detecció pot complementar de manera eficient els esforços de contenció i determinar el veritable abast de la infecció tenint en compte també la gran quantitat de pacients asimptomàtics amb COVID-19.
L’assaig elimina la possibilitat de falsos negatius i és “més ràpid, econòmic i fàcil d’utilitzar que els que es fan servir fins ara”. La detecció per RT-PCR té un “llarg temps de resposta” i un alt cos, i requereix requereixen la capacitació del personal que les ha de realitzar. El cost dels materials de la prova que treballa la URV és d’un euro aproximadament i la pot fer qualsevol persona.
Un cop desenvolupat el prototip, es procedirà a validar-lo en diversos hospitals – Joan XXIII de Tarragona, Verge de la Cinta de Tortosa, Institut d’Investigació Sanitària Galicia Sur Hospital Álvaro Cunqueiro, Clínic Universitari de València, i Institut d’Investigació Sanitària OSI Donostialea. Si supera el període de validació començarà la seva producció a escala industrial.
Diferents entitats, partits polítics de l'Ajuntament de Lleida i col·lectius de la ciutat també s'han deixat veure, una vegada més,…
El sol d’avui ha sortit amb una intenció clara: fer de Sant Jordi una jornada per recordar. I ho ha…
MasOrange ha arribat a un acord amb els sindicats per a acomiadar 609 persones a causa de les greus pèrdues…
Un any més, amb motiu de Sant Jordi, l'Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials de l'Ajuntament de…
Aquest dimecres s’ha celebrat la tradicional Cantada de Sant Jordi al Celler de Vila-seca. Un acte que, com cada any…
Els carrers i places dels municipis del Baix Llobregat s’han tornat a omplir de llibres i roses en un Sant…
Esta web utiliza cookies.