Aquest dissabte, 11 de març, tancarà el Mercat Provisional

El renovat Mercat Central s’estrena el proper dijous, 16 de març

El proper dissabte, 11 de març, serà l’últim dia obert del Mercat Provisional de Tarragona. Estarà obert fins a les 14h i a partir de llavors, els venedors començaran el trasllat cap al nou Mercat Central.

Des de la tarda del dissabte fins al dimecres, 15 de març, els venedors aprofitaran aquests dies per habilitar les 40 parades que finalment tindrà el nou Mercat Central. També hi haurà 7 locals comercials.

La presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Maria Virgili, explica que els paradistes estan d’acord amb aquests dies de trasllat, ja que així ho van demanar a l’Ajuntament de Tarragona.

DSC_5913 - copia
Nou horari
Virgili explica que “anem en un mercat nou, amb un format completament diferent del que tenim ara, però per això, ho hem de provar i adaptar-nos”. Alhora considera que és una aposta forta pel comerç de Tarragona, tot i que en un futur, aproximadament un any, els venedors es reuniran per tal de valorar aquest nou format, i prendre decisions si cal, com per exemple, tancar o seguir obrint els
dilluns.

Menys parades
Respecte a la reforma horària del nou Mercat Central, la Presidenta afirma que cal provar-ho. No obstant, també explica la dificultat d’alguns paradistes per la seva situació personal “durant nou anys passen moltes coses, i hi ha paradistes que ja s’han jubilat, d’altres que estan a punt de fer-ho, i alguns que per causes diverses havien d’anar-hi però finalment no podrà ser així”. Virgili, tot i que afirma que aquest fet és “la pedra més forta” assegura que “hem de passar aquest sedàs, i anar cap al nou Mercat Central”.

Marina Villegas Milà