És notícia

ÚLTIMA HORA | El Nàstic continua somniant en la salvació després de remuntar al Girona

Avatar photo

Aquest era el primer debut de Nano Rivas com a entrenador després de la destitució de Juan Merino

El Gimnàstic de Tarragona ha guanyat un importantíssim partit contra el Girona després de remuntar un gol en contra, aconseguint així una victòria per 3 a 1 que permet als granes sortir de la zona de descens i seguir somniant en la permanència a segona divisió. Barreiro ha aconseguit l’empat al minut 50 mentre que Uche ha aconseguit fer avançar a l’equip grana amb un gol al minut 60, per rematar el partit marcant vuit minuts després.
Durant la segona part, el Gimnàstic de Tarragona ha dominat clarament el partit disputat al Nou Estadi. Aquest era el primer debut de Nano Rivas com a entrenador després de la destitució de Juan Merino.