Tarragona acull el seminari de caps de missió dels Jocs Mediterranis i l’Assemblea General del Comitè Internacional

Més d’un centenar de representants internacionals es donaran cita a la ciutat entre el 9 i el 13 d’octubre

La ciutat de Tarragona acollirà la propera setmana dos esdeveniments d’important rellevància en el marc de la celebració dels XVIII Jocs Mediterranis el proper any. El Palau de Congressos acollirà el Seminari de Caps de Missió dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 els dies 10 i 11 d’octubre i dos dies més tard, el divendres 13 d’octubre, se celebrarà l’Assemblea General del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) al Recinte Firal. Entre els dos esdeveniments està prevista la participació de més d’un centenar de representants internacionals dels diferents Comitès Olímpics Nacionals participants als Jocs Mediterranis.

El Seminari de Caps de Missió, organitzat pel Comitè Organitzador a la ciutat seu dels Jocs uns mesos abans de la seva celebració, reuneix els representants que designa cada Comitè Olímpic per coordinar la participació de cada delegació als Jocs Mediterranis. L’objectiu del Seminari és informar als caps de missió de cada Comitè Olímpic sobre tots els aspectes relatius a la operativa i organització dels Jocs, per tal que puguin conèixer els detalls de l’esdeveniment i preparar la participació de la seva delegació el 2018. L’organització dels Jocs de Tarragona els exposarà temes com la seguretat, l’allotjament, les competicions esportives, el protocol, el transport o els voluntaris, entre d’altres. També organitzarà una visita a diverses instal·lacions esportives dels Jocs.

D’altra banda, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis celebrarà divendres la seva Assemblea General, on està previst que es designi la propera seu dels Jocs Mediterranis de Platja de l’any 2019, així com el nou Comitè Executiu del CIJM. L’acte tindrà lloc al Recinte Firal del Palau de Congressos i estarà encapçalat pel president del CIJM, Amar Addadi.

 

Comissions de Tarragona 2018

Paral·lelament a la celebració del Seminari i l’Assemblea General, els dies 9 i 12 d’octubre també tindran lloc a la ciutat diferents comissions relatives a la celebració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Concretament se celebraran les comissions Tècnica, de Coordinació, Mèdica i Antidopatge, de Cooperació i Desenvolupament i d’Estatuts i Regulacions.