Loterías y Apuestas del Estado, soci oficial dels Jocs del Mediterrani 2018

Abonarà dos milions d’euros a l’esdeveniment esportiu

En un paisatge mediterrani idíl·lic, el passeig Arqueològic de les Muralles de Tarragona, s’ha signat aquest divendres el contracte de patrocini de l’empresa Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) amb els Jocs del Mediterrani 2018.

Presidit pel batlle de la ciutat i president de la Fundació Tarragona 2018, en Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de SELAE, na Inmaculada García, l’acord estipula com a Sòcia Oficial dels Jocs a dita empresa, significant la presència d’aquesta en diferents suports comunicatius de l’esdeveniment així com l’abonament de dos milions d’euros als Jocs, aportació fonamental perquè sense aquesta “no se podrían hacer els Jocs con las mismas condiciones de un evento de tal magnitud e importancia para la marca Tarragona”, segons Ballesteros.

Per la seva part, la presidenta de Loterías y Apuestas del Estado ha mostrat “el honor de poder acompañar a todos los tarraconenses en este evento deportivo”, ja que considera “un aconticimiento que pone en valor el reconocimiento que hace España en el deporte”. D’aquesta manera, García ha explicat que des de Loterías y Apuestas del Estado entenen i pretenen amb el seu suport “unirnos a los valores del esfuerzo, el trabajo en equipo y la solidaridad que caracteritzan a los deportistas” i alhora, “devolver de la mejor manera todo lo que la sociedad nos aporta”.

El suport econòmic de dos milions d’euros serà abonat en el moment de la signatura i l’altra meitat, en el primer trimestre del pròxim any 2018.

 Marina Villegas Milà