El Nàstic perd el segon partit de la pretemporada

Avatar photo

Tot i les ocasions de gol, l'equip tarragoní no ha aconseguit marcar

El Nàstic ha perdut 0 a 2 davant el CF Peralada en el segon partit de la pretemporada jugat ahir al Complex Esportiu Futbol Salou. L’equip de José Antonio Gordillo ha tingut múltiples ocasions per marcar, però no les ha pogut materialitzar mentre el conjunt gironí ha estat més encertat en els últims minuts.

Després d’uns primers instants amb domini alternatiu de la pilota, el Nàstic s’ha fet amb el control del partit i ha creat tres ocasions clares per obrir el marcador durant la primera part. En el minut 29, Brugui ha prova tuna incursió per banda esquerra fins l’àrea, però la seva rematada creuada l’ha rebutjat el porter del Peralada, Marcel. Al tram final d’aquest primer temps Rocha i Rodri han estat els protagonistes del perill. El mig-campista en el minut 41 amb una rematada de falta des de la frontal de l’àrea que també ha rebutjat el porter rival i el davanter, en el 44, ambun xut dins l’àrea que també ha tret Marcel.

A la segona part, el partit s’ha igualat però novament el Nàstic és qui ha tingut les ocasions. Manu Barreiro, en el minut 12 ha controlat una pilota a l’àrea grana i el seu xut ha marxat fora per poc. També Djetei, de cap a la sortida d’un còrner, podria haver estrenat el marcador grana, però ha estat el CF Peralada qui en els últims minuts ha aconseguit els gols. En el 75, Mouha ha aprofitat una indecisió grana i en el 93 Quadri ha fet el 0 a 2 en una jugada al contracop.