Entrevista a Joan Martí Pla, alcalde de Perafort i Puigdelfí

Joan Martí Pla, alcalde de Perafort i Puigdelfí. CEDIDA

Quina valoració fa d’aquests primers mesos de mandat?

Amb les eleccions vam revalidar la majoria absoluta amb què governàvem. Per tant, aquests primers mesos han estat de continuïtat. Hem seguit amb les tasques que teníem en marxa i entre les quals hi ha hagut per exemple, l’elaboració de l’oferta de cursos municipals, de les bases dels ajuts a l’estudi o la programació de les festes d’estiu o els actes de Nadal.

Quins són els projectes indispensables pel 2020?

De cara al 2020, continuarem treballant per al benestar dels veïns i veïnes de Perafort i Puigdelfí. Per a nosaltres serà indispensable mantenir i millorar tant com sigui possible, els serveis i equipaments que tenim al municipi i que serveixen per fer que la vida al poble sigui més bona per a tothom.

En l’àmbit local, què canviaria del 2019?

En l’àmbit local, res. Crec que ha estat un bon any per al conjunt del poble. Hem culminat alguns projectes, com la construcció de les pistes de pàdel, i també hem ofert un bon conjunt de serveis per als habitants. Ara bé, a nivell personal, potser hi ha hagut famílies que han passat per alguna mala situació i si estigués a les meves mans, això ho esborraria sense dubtar-ho.

Què és el que més li agrada del Nadal?

L’ambient festiu i la bona disposició de tothom per trobar-se i compartir moments junts. Crec que el Nadal és sinònim de bon ambient entre la gent i això és molt positiu.

Quin regal li faria al seu municipi?

Faria que tots els projectes que tenim en ment es puguin realitzar al més aviat possible i que els veïns i veïnes en puguin treure molt profit de cada un d’ells.