En estat crític un treballador d’Iqoxe al precipitar-se des de 10 metres

Un treballador subcontractat pel grup Iqoxe es troba ingressat en estat greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona després de patir un accident laboral a Vila-seca, a primera hora d’aquest dimecres. L’home, d’uns 60 anys d’edat, ha caigut des d’uns deu metres pel forat d’un muntacàrregues a la planta d’Iqoxe Emulsiones Poliméricas.

Segons ha explicat la companyia, es tracta d’un empleat d’una empresa subcontractada de manteniment, Dominion Global. Des d’Iqoxe s’informa que l’accident s’ha produït per causes que encara es desconeixen, quan s’havia enllestit la revisió del muntacàrregues.

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions de Bombers s’han traslladat al lloc de l’accident, dins del recinte de Clariant Ibérica, si bé es tracta d’una subdivisió d’Iqoxe.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació sobre l’accident laboral, ocorregut a quarts de nou del matí. La companyia també iniciarà les “investigacions oportunes”. Es posa a disposició de les autoritats locals amb els recursos necessaris per esclarir els fets i confia que el treballador es recuperi ben aviat.