Tarragona i Reus es promocionen a una fira de Madrid

La cimera 'Invest in Cities' ha ajudat a que els municipis presentessin les seves millors oportunitats de desenvolupament econòmic pel territori

Els consellers de Territori i de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà i Francesc Roca, respectivament, van participar ahir al vespre a Madrid a la iniciativa Invest in Cities, una cimera en què les ciutats de Tarragona i Reus van presentar a inversors les millors oportunitats de desenvolupament econòmic del territori. Per part de la capital del Baix Camp, va intervenir el regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza.

Les dues ciutats van promocionar-se conjuntament per impulsar la inversió privada al territori. En una xerrada conjunta, a més d'uns vídeos introductoris en què es van donar a conèixer les principals potencialitats de la zona, Tarragona va exposar amb detall dos dels projectes que es desenvoluparan a curt termini, el Banc d’Espanya i el solar del Pla Parcial 10. I Reus va presentar el projecte de construcció del Centre d’Empreses del CEPID dos i una promoció d’habitatge social al centre de la ciutat.

La sessió d’aquest dilluns a Madrid, en què també van participar altres vuit ciutats mitjanes de l’Estat, va donar continuïtat a la trobada del passat 18 de setembre a Reus, en què el teixit empresarial va estar convocat a una jornada de formació i treball en xarxa.