Missió virtual de la Cambra de Tarragona a Filipines, Tailàndia i Singapur

Si fos possible es convertiria en una missió presencial

Imatge de recurs de Tailàndia. CEDIDA

La Cambra de Tarragona ha organitzat del 20 al 30 de setembre una missió comercial virtual a Filipines, Tailàndia i Singapur que, en cas de que fos possible, es convertiria en presencial.

No serà la primera vegada que la Cambra anirà a Filipines en missió. Amb més de cent milions d’habitants i un creixement del set per cent, aquest país presenta moltes oportunitats (especialment maquinària, components d’automoció, productes alimentaris gourmet, carns, begudes i vins de qualitat, moda especialitzada). El seu programa de “Build, Build, Build” (2017-2022) està accelerant la inversió en infraestructures, i també ofereix oportunitats en els sectors de l’aigua, gestió de residus i renovables. Un altre sector pròsper és el turisme.

Tailàndia, amb 70 milions d’habitants i un creixement del cinc per cent, és actualment una economia molt dinàmica. Oportunitats en béns de consum (alimentació, begudes, moda, hàbitat), equipament per a l’agroindústria, maquinària d’envasat, tecnologia en ramaderia, aqüicultura i agricultura, equipament mèdic, biotecnologia, automoció, turisme, software, energia, medi ambient, projectes de grans infraestructures…). Hi ha molts sectors en els quals l’empresa espanyola pot trobar-hi oportunitats de negoci.

Singapur, amb uns sis milions d’habitants i un creixement del 3,5 per cent és un veritable hub d’operacions empresarials, comercials i tecnològiques per a la regió Àsia-Pacífic. La seva gran estabilitat política i la seguretat jurídica són altres grans avantatges d’aquest mercat. Hi ha oportunitats en les infraestructures ferroviàries, metro i marítima, tractaments de residus i aigua, plantes industrials i petroquímiques, biotecnologia i dispositius mèdics, alimentació i begudes, moda i complements, mobiliari i hàbitat, equips de manipulació de fluids, instruments i enginyeria de precisió…

Aquesta missió serà multisectorial i oberta a exportadors d’arreu de l’Estat.